Pompe
Posted in

Pompa de apă eficientă și puternică pentru irigare și alimentare cu apă – Hidroforul Wilo HWJ 203 X EM 24 L

Pompa de apă
Posted in

Ai avut vreodată probleme cu furnizarea apei la presiunea dorită în casă sau la grădină? Uneori, alimentarea cu apă poate fi o adevărată bătaie de cap, mai ales în zonele cu presiune scăzută sau în locații cu rețele de apă vechi. Acesta este motivul pentru care hidrofoarele sunt o soluție ideală pentru a obține o alimentare cu apă constantă și cu presiune adecvată. Cu toate acestea, nu toate hidrofoarele sunt la fel, iar alegerea celui potrivit poate fi o provocare. Astfel, în acest articol vom discuta despre hidroforul Wilo HWJ 203 X EM 24L, o soluție excelentă pentru problemele de presiune a apei și nu numai.

De ce să alegi hidrofoare Wilo?

Hidrofoarele sunt dispozitive esențiale pentru a asigura o alimentare constantă cu apă în gospodărie, grădină sau pentru irigații. Dintre toate opțiunile disponibile pe piață, cele de la Wilo sunt deosebit de fiabile și eficiente. 

Hidroforul Wilo HWJ 203 X EM 24L

Unul dintre avantajele majore ale hidrofoarelor de la Wilo este pompa centrifugă auto-amorsantă, care garantează o performanță ridicată și o durată lungă de viață. Această pompă este capabilă să trateze apa curată și să o distribuie prin conductele de apă cu presiune constantă, fără probleme de blocare sau curgere lentă. De asemenea, hidrofoarele Wilo sunt complet asamblate și pregătite de utilizare, fiind prevăzute cu un vas de expansiune cu membrană înlocuibilă nouă și robustă realizată din “Butil+”.

Componentele hidroforului Wilo HWJ 203 X EM 24L sunt construite din materiale rezistente la coroziune, ceea ce asigură o durată lungă de viață. Hidroforul este alcătuit dintr-o pompă jet mono-etajată, auto-amorsantă cu arbore continuu, pompa-motor și etanșare mecanică independentă de direcția de rotație, un vas de expansiune cu membrană înlocuibilă și un presostat și manometru de 0-6 bar.

O caracteristică cheie a hidroforului Wilo este auto-amorsarea sa. Aceasta permite pompei să pompeze apă de la o înălțime mai mică decât cea a apei din sursa de alimentare, fără a fi necesară umplerea manuală a pompei cu apă.

Pompa jet mono-etajată din hidroforul Wilo are un arbore continuu, pompa-motor și etanșare mecanică independentă de direcția de rotație, ceea ce îmbunătățește eficiența hidroforului și reduce costurile de întreținere. În plus, vasul de expansiune cu membrană înlocuibilă nouă și robustă este realizat din „Butil+”, un material de calitate superioară care asigură o performanță ridicată.

Pentru o utilizare facilă, hidroforul Wilo este prevăzut cu un racord orizontal de aspirație și un racord vertical de refulare, fiind astfel ușor de montat și de integrat în sistemul de alimentare cu apă. De asemenea, hidroforul este echipat cu un presostat și un manometru, care permit reglarea și monitorizarea presiunii apei.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, hidroforul Wilo dispune de un volum brut al vasului de expansiune de 24 de litri, o înălțime maximă de aspirație de 7 metri și o înălțime maximă de refulare de 43 de metri. De asemenea, hidroforul are un debit maxim de 4,5 mc, DN racorduri aspirație/refulare de 1 inch și o presiune de alimentare maximă de 1 bar. 

Concluzie

În general, hidroforul Wilo HWJ 203 X EM 24 L este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție eficientă și fiabilă de pompare a apei curate. Hidroforul Wilo este complet asamblat, pregătit pentru racordare, cablat cu un cablu de 2 m și o fișă de alimentare, ceea ce face instalarea foarte ușoară și rapidă. Cu toate acestea, este important să respecți specificațiile tehnice și instrucțiunile de instalare pentru a te asigura că hidroforul funcționează în condiții optime. 

Dacă dorești să fii la curent cu toate noutăţile pe care le publicăm şi promoţiile pe care le avem în desfăşurare, te îndemnăm să accesezi pagina oficială MagInstal şi să dai un like paginii pentru a primi în timp real fiecare actualizare pe care o aducem.

Scrie un comentariu

Cos 0
VIZUALIZATE RECENT 0