Categorii produse

Producator

Teava pentru incalzire in pardoseala Rehau Rautherm S
Filtru Fernox TF1 Compact
Teava pentru incalzire in pardoseala Rehau Rautherm S

  Cele mai vandute

  Profita de TRANSPORT GRATUIT

  Plata cu cardul

  Plata cu cardul

  Plătește în siguranță cu cardul

  icon returns | Instal.ro

  Retur în 14 zile

  Ai 14 zile să te răzgândești și să retunezi produsele 

  delivery | Instal.ro

  Transport gratuit

  Pentru produsele marcate, plătim noi transportul!

  Produse la PROMOTIE

  Articole recente

  Despre Instal.ro magazin de instalatii termice by ProinstalPipe

  Instal.ro by ProinstalPipe este mai mult decat un simplu magazin de instalatii termice si sanitare, echipa noastra este orientata atat spre aspectele tehnice, dar fara a neglija in acelasi timp nici categoria designului modern, prin dispunerea dispozitivelor de actualitate. De asemenea, asiguram activitati de service autorizat pentru intreaga gama de produse comercializata, fiind autorizata ISCIR pentru montajul, punerea in functiune, verificare tehnica periodica si service pentru echipamente de incalzire si apa calda, cu puteri de pana la 15.000KW conform PTA1 si PTC9.

  Puteti regasi pe site-ul nostru echipamente utile pentru casa dumneavoastra intr-o gama larga de produse ce acopera majoritatea nevoilor pe care le-ati putea intalni atunci cand construiti sau renovati o locuinta. Accesand site-ul nostru, inca de pe pagina principala puteti sa va orientati atentia spre cele mai importante categorii si gama noastra bogata de produse din domeniul instalatiilor sanitare si termice.

  Astfel, dispunem de produse ce se incadreaza in mai multe zeci de categorii. Spre exemplu, in materie de incalzire dispunem de articole ce imbina atat metodele traditionale de tipul cazanelor si centralelor, dar tinem pasul si cu noile alternative dezvoltate pe consumul de energie solara prin disponibilitatea sistemelor de panouri solare si prezentarea lor in pachete echilibrate.

  In functie de stoc putem oferi aceste produse si separat, fiecare fiind prezentat conform normelor europene in vigoare. In pagina principala avem prezentate produsele care se vand cel mai bine, dar si promotiile actuale. In acest mod, va puteti face o idee spre ce produse sa va orientati sau daca doriti produse clasice, acestea fiind poate o nota informativa si posibilitatea de a face o comparatie intre elementele traditionale si alternative.

  Cel mai intens subiect adus in discutie in ultimul timp in materie de constructie este promovarea caselor verzi si a celor pasive prin care consumul de energie este redus aproape la minimum. In schimb, pentru un astfel de proiect este nevoie de o disponibilitate financiara si un buget bine stabilit. De aceea, Instal.ro by ProinstalPipe va sare in ajutor prin gama de produse de diverse tipuri ce se incadreaza in categorii variate precum radiatoare, aeroterme, hidrofoare, tevi accesorii si altele.

  Livrarea este gratuita in functie de promotiile anumitor produse. Echipa noastra de la Instal.ro by ProinstalPipe va sta la dispozitie cu produse calitative, certificate prin oferirea garantiei specifice, atenta sa ofere si asistenta tehnica la cerere. Pentru a respecta conditiile impuse de producatori in vederea acordarii garantiei echipamentelor si pentru respectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea functionarii centralelor termice, asiguram punerea lor in functiune.

  Suntem o companie care activeaza in domeniul instalatiilor incepand cu anul 1999 si avem un portofoliu important de clienti si lucrari efectuate de-a lungul celor peste 21 ani de activitate. Suntem 40 de angajati care formeaza o echipa de profesionisti in acest domeniu.

  Favorite
  Autentificare
  Creaza cont

  Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

  Recuperare parola

  Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

  Cos 1

  VIZUALIZATE RECENT 0

  Adaugat in favorite! VEZI FAVORITE