Boilere
Posted in

Cum să alegi cel mai bun boiler solar: Recomandări și sfaturi practice

Boiler solar
Posted in

Cu toții ne dorim costuri cât mai reduse în ceea ce privește facturile. Deseori, pentru a avea rezultatele dorite, sunt necesare investiții, iar una dintre investiţiile bune pe termen lung este achiziţia unui boiler solar. Pe lângă acestea, se cere o cercetare a pieței pentru a face alegerea optimă pentru locuință. Așadar astăzi vorbim despre recomandările experților Mag-Instal în ceea ce privește boilerele solare cu două serpentine.

De ce să alegi un boiler solar?

Fiind din ce în ce mai căutate, boilerele solare reprezintă o alternativă sustenabilă. Totodată,  alegerea unui boiler solar cu 2 serpentine poate aduce beneficii semnificative, precum economii la facturile de energie, confort sporit si durabilitate.

Care sunt recomandările noastre?

Întrucât mereu venim în ajutorul clienților noștri cu cele mai bune recomandări și produse de la furnizori de top, astăzi ne îndreptăm atenția către boilerul de perete Tesy 2 gcv7/4s și boilerul de sol indirect cu flanșă dzd okc/ntrr/bp. Deși ambele produse sunt eficiente, vom face o comparație între produse pentru a putea face o alegere informată.

Tesy 2 gcv7/4s VS  boilerul de sol indirect cu flanșă dzd okc/ntrr/bp

În primul rând, boilerul DZD OKC/BP este potrivit pentru a furniza apă caldă menajeră într-un mod economic, prin utilizarea diferitelor surse de energie, precum curent electric, centrală termică, pompe de căldură sau instalații de încălzire solară. Acesta este adecvat pentru diverse tipuri de clădiri, cum ar fi apartamente, case, depozite, ateliere sau restaurante și este fabricat din plăci de oțel sudate, cu o grosime de 2,5 mm și captușit cu email rezistent la apă caldă. Pe de altă parte, boilerul Tesy BiLight GCV7/4S utilizează o tehnologie de protecție a rezervorului de apă cu un strat de sticlă-ceramică, ceea ce asigură o protecție puternică împotriva coroziunii, igienă perfectă a apei și o durată de viață mai mare a rezervorului de apă.

În plus, trebuie menționat faptul că ambele boilere dispun de două serpentine, însă boilerul Tesy BiLight GCV7/4S se remarcă prin faptul că cele două serpentine sunt integrate și montate pe partea dreaptă a aparatului. Mai mult decât atât, acesta este dotat cu tehnologia PISTON EFFECT, care controlează fluxul de apă și poate crește cantitatea de apă caldă cu până la 15%. În schimb, boilerul DZD OKC/BP vine cu un racord suplimentar de 6/4” care permite adăugarea unui element de încălzire electric suplimentar, făcându-l astfel mai flexibil în utilizare.

Totodată, boilerul Tesy BiLight GCV7/4S vine cu o serie de funcții adiționale care îl fac mai practic și mai eficient în utilizare. Printre acestea se numără un termostat reglabil cu 4 setări diferite ale temperaturii, modul de funcționare vară/iarnă, modul antibacterian și un indicator BiLight, care permite utilizatorului să identifice rapid și ușor modul de funcționare al boilerului. De asemenea, acesta este echipat cu o acoperire din sticlă-ceramică pentru a preveni coroziunea și o rezistență electrică pentru a asigura o funcționare constantă.

Concluzie

În concluzie, un boiler solar reprezintă o componentă importantă în sistemul de încălzire și alimentare cu apă caldă a unei locuințe sau a unui spațiu comercial. Boilerul DZD OKC/BP și boilerul Tesy BiLight GCV7/4S sunt două opțiuni excelente, fiecare cu avantajele sale. Ambele boilere sunt realizate din materiale durabile și dispun de tehnologii avansate care le fac să fie eficiente și economice în utilizare. Alegerea între cele două poate depinde de nevoile specifice ale utilizatorului, precum capacitatea dorită, sursele de energie disponibile sau funcțiile suplimentare.

Dacă dorești să fii la curent cu toate noutăţile pe care le publicăm şi promoţiile pe care le avem în desfăşurare, te îndemnăm să accesezi pagina oficială MagInstal şi să dai un like paginii pentru a primi în timp real fiecare actualizare pe care o aducem.

Scrie un comentariu

Cos 0
VIZUALIZATE RECENT 0